top of page

RUZIE OP DE ZAAK

Kantoortuinonderhout, horeca inrichting, winkelinterieurs en bijzondere maatwerk objecten

Voor MKB en de grootzakelijke markt zijn wij de jouwe. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van maatwerk interieurs voor iedere ruimte in het pand. Wanneer je met Ruzie&Ruzie in zee gaat om samen jouw zakelijke ruimte in te richten kun je uitgaan van een uniek en stijlvol op maat gemaakt ontwerp dat naadloos inspeelt op de kantoor- en horecabehoeftes van nu. We leven in een tijd waar van alles lijkt te gaan veranderen, we weten niet hoe het werk van de toekomst eruit gaat zien en ook niet wat voor werkplekken daarbij gaan horen. Dat vraagt om een flexibele houding en een berg creativiteit.

Staand werken, fietsend werken, geconcentreerd alleen werken, elkaar-makkelijk-kunnen-vinden-wanneer-dat-nodig-is-

werken, nieuwe manieren van werken vragen om een nieuwe benadering van interieurbouw voor werkruimtes. Wij noemen dit Kantoortuinonderhout.

We luisteren naar wat (het interieur van) je organisatie nodig heeft om beter te kunnen werken, beter te kunnen groeien, beter te kunnen inspelen op de toekomst.

 

Onze ontwerpen zijn authentiek, vallen buiten de marge maar blijven altijd functioneel. Een uniek en authentiek interieur, waarvan de materialen wringen en het liefst met een knipoog.

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE VOOR

Her-inrichters van Leerfabriek KVL
 

'Mooie mannen die hele mooie dingen maken! Altijd in voor een geweldig idee of een goeie grap. Vakmannen die inmiddels meer dan 100 verschillende werktafels voor ons gemaakt hebben. Echte conceptdragers voor Leerfabriek KVL!'

Ben ten Hove
Concept en kwartiermaker Leerfabriek KVL

bottom of page