top of page

Alles wat je altijd al had willen weten over Ruzie&Ruzie

RUZIE&RUZIE

Ruzie&Ruzie staat voor een creatie uit liefde voor het materiaal en vriendschap tussen de makers.

 

Ruzie&Ruzie is in 2018 ontstaan door het samengaan van de Triskel en Atelier voor Mooie Zaken. Hier ontstaat een mooie combinatie tussen degelijk vakwerk en tot de verbeelding sprekende unieke objecten. Met een gedeelde visie op het omgaan met materiaal, passie voor hout en vakkennis in staal vullen zij elkaar mooi aan.

Voor zowel de zakelijke klant (kantoortuinonderhout) als de particuliere klant ((relikwieën)meubels) werken we samen met veel aandacht en plezier aan zeer uiteenlopende opdrachten.  
 
Vanuit een grote liefde voor het bewerken van hout, het creëren van bijzondere objecten en een sterk gevoel voor verantwoord omgaan met de materialen om ons heen gaan wij iedere dag fluitend voor je aan de slag en voelt werk voor ons geen dag als werk.

Ton Schuurmans_Ruzie&Ruzie

Over Ruzie&Ruzie

Wie eenmaal de naam Ruzie&Ruzie heeft gehoord zal deze waarschijnlijk niet snel meer vergeten. En ook de projecten van deze ambachtelijke interieurmakers laten een blijvende indruk achter. Wij maken interieurs in de breedste zin van het woord, en hierbij is geen uitdaging ons te gek.

Altijd als ik het over mijn werk heb word ik meteen enthousiast. Nou ja, werk, het voelt voor mij eigenlijk nog steeds als mijn hobby. Daardoor ga ik ook geen dag met tegenzin naar mijn werkplaats.
Diezelfde passie proberen we tot uiting te laten komen in onze projecten. We gaan net zo lang door tot u als klant tevreden bent, want ook dan pas zijn we zelf tevreden

Sinds enige tijd heb ik hulp van mijn zoon Dylan, die bij mij in dienst is getreden. Hij heeft de fijne kneepjes van het vak hier in de praktijk geleerd. Ik vind het niet alleen mooi om zo met mijn zoon samen te werken, de snelle ontwikkeling in het vakgebied die hij doormaakt is heel bijzonder om te zien.

De passie zit blijkbaar in onze genen.

Of je nu bij Ruzie&Ruzie aanklopt voor een enkele tafel op maat, een complete keuken, een interieur voor uw winkel of kantoor, iedereen is hier welkom. We denken graag met u mee

Hartelijke Groet

ton Schuurmans

ton.@ruzieenruzie.nl

+31 6 11750768

bottom of page