Alles wat je altijd al had willen weten over Ruzie&Ruzie

RUZIE&RUZIE

Ruzie&Ruzie staat voor een creatie uit liefde voor het materiaal en vriendschap tussen de makers.

 

Ruzie&Ruzie is in 2018 ontstaan door het samengaan van de Triskel en Atelier voor Mooie Zaken. Hier ontstaat een mooie combinatie tussen degelijk vakwerk en tot de verbeelding sprekende unieke objecten. Met een gedeelde visie op het omgaan met materiaal, passie voor hout en vakkennis in staal vullen zij elkaar mooi aan.

Voor zowel de zakelijke klant (kantoortuinonderhout) als de particuliere klant ((relikwieën)meubels) werken we samen met veel aandacht en plezier aan zeer uiteenlopende opdrachten.  
 
Vanuit een grote liefde voor het bewerken van hout, het creëren van bijzondere objecten en een sterk gevoel voor verantwoord omgaan met de materialen om ons heen gaan wij iedere dag fluitend voor je aan de slag en voelt werk voor ons geen dag als werk.

Ton Schuurmans_Ruzie&Ruzie

TON SCHUURMANS

Ton is het zonnetje in de werkplaats, houdt van het experiment en is een echte vakman. Een man meer van daden dan woorden. De man die je erbij wilt hebben als je het vertrouwen wilt voelen dat je project niet alleen goed en efficiënt wordt uitgevoerd maar bovenal fantastisch en vernuftig wordt gemaakt. 

 

Als kind maakte Ton boomhutten, met hout, omdat het voorhanden was in de schuur van zijn vader. Geïnspireerd door een smid in de familie begon hij aan zijn opleiding werktuigbouwkunde. Dit bracht hem bij de luchtmacht waar hij als vliegtuigmonteur aan F16’s werkte. Naast dit specialistische werk stopte hij nooit met het bewerken van hout en staal. Dus toen de vliegtuigen zelfs in zijn dromen bleven opstijgen besloot hij dat het tijd werd voor iets anders. 

 

Naast zijn werk bij de luchtmacht kluste hij al bij bij een aannemer, na ook bij een interieurbouwer in dienst te zijn geweest besloot hij in 2005 te starten met zijn eigen onderneming: De Triskel. Na wat grote klussen samen te hebben gedaan met Atelier voor Mooie Zaken van Marcel besluiten zij samen verder te gaan als Ruzie&Ruzie. Inmiddels delen ze naast hun passie voor hout ook een bammetje tussen de middag.